Szolgáltatásaink

Cégünk, a Kardiopent Kft. honlapkészítési-, és karbantartási szolgáltatása, a „BrightSite” szolgáltatáscsomag keretében az alábbi szolgáltatásokat kínálja ügyfeleinek:

Domain és tárhely ügyintézés, tanácsadás

Előzetes meghatalmazás birtokában kezdeményezzük a domain regisztrációt és a tárhely bérlést egy megbízható , kedvező díjszabású szolgáltatónál. A domaint és a tárhelyet minden esetben az Ön nevére regisztrálják, így ez az Ön tulajdonává válik, mellyel a továbbiakban cégünktől függetlenül, szabadon rendelkezik.

Személyre szabott bemutatkozó honlap készítése tartalomkezelő rendszerrel vagy egyedileg programozva

A weboldal bemutatja az Ön cégét, tevékenységét, szolgáltatásait. Alapesetben a kibérelt és domainhez csatolt tárhelyre egy nyílt forráskódú, szabadon felhasználható tartalomkezelő rendszert telepítünk. Ebben a keretrendszerben történik a honlap működtetése. A készítés folyamata során többszöri személyes konzultáció történik, melynek során Ön folyamatos visszajelzéssel élhet, alakíthatja az eredményt egészen az átadásig.
Amennyiben az Ön igényeihez inkább egy egyedileg programozott honlap felel meg, természetesen erre is van lehetősége. Gyakran felmerül olyan igény is, hogy már meglévő honlaphoz csatoljunk kisebb elemeket, pl. megrendelő űrlapokat, online adatgyűjtő íveket. Bővebben a készítés menetéről…

Honlapok üzemeltetése és karbantartása

Amennyiben Ön nem szeretne időt tölteni a honlap tartalmának frissítésével, karbantartásával, cégünk kedvező áron vállalja az Ön weboldalának gondozását. Ennek keretében Ön személyesen, telefonon vagy emailben kezdeményezheti az új tartalmak feltöltését és az elavult tartalmak törlését.

Honlapok felújítása

Amennyiben Ön már rendelkezik internetes megjelenéssel, de annak külleme vagy tartalma már elavult, kedvező áron vállaljuk honlapok részleges vagy teljes felújítását, funkcióbővítését is.